KEUZEHULP

Welk huidtype heb jij?

Je huidtype is erfelijk bepaald en kan vet, gecombineerd, normaal of droog zijn. De hoeveelheid talg in de huid bepaalt het huidtype. Tevens benoemen we de huidcondities mannenhuid, gevoelige huid en rijpe huid omdat zij het beste verzorgd kunnen worden met specifieke huidverzorging.

Huidtype droge huid

DROGE HUID

De Droge huid produceert van nature te weinig talg. Hierdoor voelt de huid snel droog en soms ruw aan. Huidverzorging voor de droge huid dient de huid extra te voeden en uitdroging tegen te gaan.

 

huidtype vet

VETTE HUID

De Vette huid produceert teveel talg en is gevoelig voor puistjes en acne. De talgproductie dient afgeremd te worden zodat bacteriëen minder vat krijgen op de huid.

huidtype normaal

NORMALE HUID

Bij de normale huid is de talgproductie in balans en voelt de huid zacht en soepel aan. De normale huid dient beschermd te worden tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf als UV-A en UV-B straling.

huidtype gecombineerd

GECOMBINEERDE HUID

De Gecombineerde huid is plaatselijk vet en plaatselijk normaal tot droog. De juiste huidverzorging brengt de gecombineerde huid in balans.

 

De rijpe huid

RIJPE HUID

De Rijpe huid vertoont lijnen en rimpeltjes doordat ze minder strak is en aan volume heeft verloren. Producten voor de rijpe huid dienen de huid extra te activeren, verstevigen en beschermen.

Uitleg huidtype bij www.ecocosmeticx.nl

MANNENHUID

De Mannenhuid is dikker en produceert meer talg. Tevens is de huid vochtarmer. Mannen hebben producten nodig die de huid goed reinigen, extra scrubben en hydrateren.

huidtype gevoelig

GEVOELIGE HUID

De Gevoelige huid raakt snel geïrriteerd, kan rood zijn, uitslag hebben en branderig aanvoelen. Huidverzorging dient de huid te kalmeren, beschermen en sterker te maken.

Madara Vitamin C Illuminating Recovery Cream www.ecocosmeticx.nl

GRATIS HUIDTEST!

Bepaal je huidtype met de
huidtest van Eco CosmeticX. De test duurt
twee minuten.

Search
×