Informatie

Informatie werkwijze Ecocosmeticx.nl

Ecocosmeticx.nl verkoopt als webwinkel samples en levert als webwinkel een bemiddelingsdienst aan betrouwbare leveranciers en verkoopt verder geen producten. Als bezoeker van onze webwinkel wordt je doorverwezen naar andere webshops of je rekent de producten af via de ecocosmeticx.nl winkelwagen. De aangesloten leveranciers leveren vervolgens de aangekochte producten. Ecocosmeticx.nl speelt een faciliterende rol bij de tot standkoming van overeenkomsten tussen bezoeker en een leverancier van producten/webshop.

Ecocosmeticx.nl heeft een sample service en producten van de bij ons aangelsoten leveranciers/webshops.

Bestellen, bezorgen, retourneren

Wij sturen jouw bestellingen door naar de betreffende webshops.

Bestel je producten van Madara Organic Skin care dan wordt je direct doorgestuurd naar de originele Madara Cosmetics webshop. Bij Madara Cosmetics reken je af en zij regelen de bezorging en eventuele retournering van jouw producten.

Bestel je producten van Evolve Beauty, Likami en Adaptology dan reken je af bij Ecocosmeticx.nl en vervolgens regelt Beaupharma BV de berzorging en eventuele retournering van jouw producten.

Voor vragen over jouw bestelling, de levering en eventuele retournering van een product kun je terecht bij de desbetreffende leverancier/webshop. Heb je vragen over het bestellen bij Ecocosmeticx.nl of wil je hulp bij jouw vragen dan kun je contact met ons opnemen via info@ecocosmeticx.nl. Wij staan voor je klaar.

Aangesloten leveranciers/webshops

Madara Cosmetics Letland

Beaupharma BV Nederland

 

Meer informatie vind je bij onze meest gestelde vragen.

 

 

Search
×