NATUURLIJKE MERKEN

Al onze natuurlijke cosmetica merken hebben we met zorg voor je geselecteerd. Naast huidverzorging vindt je natuurlijke haarproducten, zonneproducten en lichaamsverzorging. Groene cosmetica voor elk huidtype en behoefte. Ze voldoen aan de hoogste eisen, worden duurzaam geproduceerd en zijn veelal vegan. Zónder schadelijke stoffen en niet getest op dieren.

Evolve Beauty Liquid Radiance Glycolic Toner www.ecocosmeticx.nl

EVOLVE Organic Beauty

Evolve Organic Beauty is een prachtig Engels beauty award winnend merk. De lijn bestaat uit natuurlijke, biologische huid- en haarverzorgingsproducten. De producten worden met liefde handgemaakt, in kleine hoeveelheden om de versheid van de kostbare anti-oxidanten in de natuurlijke oliëen en extracten te kunnen garanderen. De producten zijn gecertificeerd, vegan, dierproefvrij en milieuvriendelijk.

Madara Organic Skincare www.ecocosmeticx.nl

MÁDARA Organic Skincare

MÁDARA Organic Skincare uit Letland heeft een volledige natuurlijke cosmetica lijn. Madara heeft biologische ingrediënten als bloesems en kruiden extracten uit het Baltische gebied. Voor elke huidbehoefte heeft Madara een oplossing. Alle producten zijn Eco-Cert Cosmos gecertificeerd, dierproefvrij en veelal ook vegan, glutenvrij of notenvrij. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en recyclebaar.

By Mukk is een op de zee geïnspireerde huidverzorgingslijn gemaakt van biologisch gecertificeerde en plantaardige ingrediënten. Ons doel is effectieve producten te maken die goed zijn voor het lichaam en voor het milieu. Duurzaam geproduceerd op het unieke eiland Saaremaa. Ze bevatten diverse huid versterkende zee- en algenextracten.  Probiotische technologie zonder conserveermiddelen ondersteunen de microflora van de huid.

 

Adaptology Time Warp Serum www.ecocosmeticx.nl

Adaptology

Laura Rudoe, de bedenker van Adaptology, leed al meer dan 15 jaar aan huidproblemen. Adaptology heeft hoogwaardige adaptogene planten die gedijen in stressvolle omstandigheden, zoals woestijnen en oceanen. Met de meest effectieve, natuurlijke en biologische werkstoffen creërt het een gezonde huid. Elk huidtype wordt in balans gebracht en krijgt een frisse, jeugdige uitstraling! Alles is vegan, dermatologisch getest en zonder chemische toevoegingen.

Search
×